Nationaal Congres Veilig Voedsel 2014
Gister is het bestuur van Hygieia naar het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2014 geweest in de Jaarbeurs om daar een workshop te geven aan het publiek dat bestond uit facilitair managers, teammanagers, afdelingsteams, hoofden voeding, koks en keukenteams van zorginstellingen. In onze workshop hebben we de veterinaire kant van het produceren van voedsel laten en zien en de kennis van het publiek getest door middel van het spel ‘Ren je rot’. 45 Minuten waarin het publiek, na wat aanmoediging, enthousiast mee deed!
Naast de workshop hebben we de hele dag mogen genieten van de lezingen en workshops die werden aangeboden om tot slot te eindigen met het proeven van de hapjes van de toekomst van Pierre Wind, waarbij de meelwormen en sprinkhanen niet ontbraken.
Het was een dag waarin naar voren kwam dat we met zijn allen, multidisciplinair, ervoor zorgen dat we veilig voedsel produceren!
Naast de workshop hebben we de hele dag mogen genieten van de lezingen en workshops die werden aangeboden om tot slot te eindigen met het proeven van de hapjes van de toekomst van Pierre Wind, waarbij de meelwormen en sprinkhanen niet ontbraken.
Het was een dag waarin naar voren kwam dat we met zijn allen, multidisciplinair, ervoor zorgen dat we veilig voedsel produceren!