H.t. bestuur

‘Sfinx’ o.d.z. One Healthy Cat

v.l.n.r.: Anne Dubbink; Marina Meester; Lisa Buren; Yasmina de Groot; Thessa van Duinen; Judesca Meriaan

Voorzitter: Yasmina de Groot 
Hi iedereen! Ik ben Yasmina de Groot en ik ben 20 jaar. Ik ben opgegroeid in een schattig dorp onder de rook van Rotterdam, beter bekend als Oud-Beijerland. Ik woon nu in Zeist en zit in het derde jaar van de allermooiste studie die er is en hoop volgend jaar te mogen beginnen aan de master Landbouwhuisdieren en Veterinaire Volksgezondheid. Komend jaar zal ik de rol van voorzitter vervullen en daar heb ik onwijs veel zin in. Naast de activiteitencommissie zal ik ook plaatsnemen in de Capita Selecta commissie. Ik hoop dit jaar te leren mijn tijd efficiënt te besteden, op een goede manier leiding te geven aan dit enthousiaste bestuur en daarnaast mijn netwerk te verbreden. Mijn doel is om dit jaar veel activiteiten te organiseren die aansluiten bij de interesses van onze medestudenten, zodat Hygieia als vereniging nog beter op de kaart komt te staan.
Jullie kunnen mij bereiken op voorzitter@voormensendier.nl

Secretaris: Lisa Buren
Hallo allemaal! Mijn naam is Lisa Buren en ik zit dit jaar in het derde jaar van mijn studie diergeneeskunde. Ik ben van plan om 
hierna de master Landbouwhuisdieren en Veterinaire Volksgezondheid te gaan volgen. Sommigen zullen mij ook wel kennen van de verschillende commissies waar ik afgelopen jaren onderdeel van ben geweest. Maar dit jaar ga ik een hele nieuwe uitdaging aan: bestuur! Ik zal de rol van secretaris van het 19de bestuur van Hygieia op mij nemen. Daarnaast zal ik voorzitter van de symposiumcommissie zijn. Een leuke uitdaging, want Hygieia biedt veel mogelijkheden. Mijn doel voor het bestuur dit jaar is dan ook om studenten, binnen en buiten de faculteit diergeneeskunde, bekend te maken met Hygieia en wat zij te bieden heeft. Mijn persoonlijke doel voor dit jaar is om te zorgen dat er gericht naar doelstellingen toe gewerkt wordt, waarbij hoofdzaken van bijzaken worden gescheiden.
Mocht je vragen of juist goede ideeën hebben, spreek mij dan vooral eens aan of stuur een mailtje naar secretaris@voormensendier.nl

Penningmeester: Thessa van Duinen
Hallo! Ik ben Thessa van Duinen, 19 jaar en ik zit nu in het tweede jaar van de bachelor. Wat  ik hierna ga doen weet ik nog niet zeker maar mijn interesses liggen bij de gezelschapsdieren, One Health, genetica en milieu. Oorspronkelijk kom ik uit Hattem, Gelderland, maar nu woon ik aan de ASW hier in Utrecht. Dit jaar zal ik de nieuwe penningmeester van Hygieia en voorzitter van de dierwelzijnscommissie zijn. Daarnaast zal ik beginnen aan het Honours Program en ook ben ik graag bezig met fotografie. Bovenal wil ik ook heel veel genieten van ons bestuursjaar. Om dit allemaal soepel te laten verlopen wil ik mijn planvaardigheden wat aanscherpen. Samen met de rest van het bestuur wil ik er dit jaar voor zorgen dat we ons naast volksgezondheid en dierwelzijn ook met het derde deel van de “One Health triade” bezig houden, namelijk het milieu!
Mijn e-mailadres is penningmeester@voormensendier.nl

Vicevoorzitter: Marina Meester
Beste iedereen, mijn naam is Marina Meester. Ik ben 21 jaar en ben opgegroeid op een boerderij in de Beemster polder. Sinds een jaar ben ik met mijn master Landbouwhuisdieren en Veterinaire Volksgezondheid bezig. Gedurende de bachelor raakte ik geïnteresseerd in One Health en dan vooral de transmissie van zoönotische agentia tussen mens en dier. Daarom heb ik gekozen voor de track One Health én ben ik ontzettend blij met mijn plek als vicevoorzitter van Hygieia! Als vicevoorzitter ben ik van plan om de naamsbekendheid van onze vereniging te vergroten binnen de sector en dan vooral door onze LinkedIn en website een boost te geven. Daarnaast wil ik met de rest van de redactiecommissie actuele en relevante artikelen afleveren. Ik hoop op een heel uitdagend en leuk jaar, waarin ik me wil ontwikkelen op gebied van communicatie en leidinggeven.
Als je persoonlijk contact met mij wil, stuur dan een mail naar vicevoorzitter@voormensendier.nl

PR & Sponsoring: Judesca Meriaan
Hoi allemaal! Mijn naam is Judesca Meriaan. Ik ben 20 jaar oud en geboren in Amsterdam. Na enkele jaren op Hollandse bodem te hebben geleefd, heb ik meer dan 10 jaar in het buitenland gewoond, namelijk op Curaçao! Maar ik kwam graag terug naar Nederland voor de studie diergeneeskunde. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van deze geweldige opleiding, ik wil hierna graag de master Paard kiezen en alsof dat nog niet leuk genoeg is, zal ik aankomend jaar in het 19de bestuur van Hygieia plaatsnemen. Ik zal de functie PR & sponsoring gaan vervullen en een rol spelen in de symposiumcommissie. Mijn doel, voor de vereniging, is de visie van de vereniging te verspreiden. Mijn persoonlijke doel is mijn communicatieve vaardigheden te verbeteren en verder wil ik ook veel kennis opdoen van deze unieke ervaring!
Ik ben te bereiken via pr@voormensendier.nl

Assessor: Anne Dubbink
Hallo! Ik ben Anne Dubbink en ik ben 19 jaar. Inmiddels ben ik begonnen aan het tweede jaar van de bachelor van deze fantastische studie. Mijn interesse ligt bij Landbouwhuisdieren en Veterinaire Volksgezondheid en daarom zal ik na de bachelor ook deze master gaan volgen. Komend jaar zal ik de taak van Assessor van Hygieia op mij nemen waar ik super veel zin in heb! Daarnaast ga ik plaatsnemen in de volksgezondheidcommissie en de wafelcommissie zelf wil ik me bezighouden met het versterken van de communicatie binnen en buiten de vereniging door goede contacten te leggen met andere verenigingen, ook buiten de diergeneeskunde. Ook wil ik me graag verdiepen en verbreden op het gebied van One Health. Verder wil ik de zichtbaarheid van Hygieia vergroten door leuke activiteiten en lezingen te organiseren en vaker in het hok te zijn voor een praatje en een kopje thee.
Je kunt mij bereiken op: assessor@voormensendier.nl