Capita Selecta

Tijdens de studie Diergeneeskunde is het voor studenten mogelijk om deel te nemen aan allerlei activiteiten naast het reguliere studieprogramma. De studieverenigingen (Diergeneeskundige Studenten Kring, Veterinaire Vee Fokkers Club “De Uithof”, Veterinaire Hippische Vereniging, Veterinaire Studenten Rijvereniging “De Solleysel”, Achaeopteryx, Hygieia en DZG-student) organiseren zeer uiteenlopende activiteiten. Studenten kunnen zich op deze manier verdiepen in onderwerpen die hun interesse hebben binnen de diergeneeskundige wereld.

De Capita Selecta Commissie Diergeneeskunde (CSCD) bestaat uit twaalf enthousiaste studenten die samen de besturen van de bovenstaande verenigingen vertegenwoordigen. De CSCD heeft als doel studenten te stimuleren om deel te nemen aan de activiteiten die worden georganiseerd. Door middel van een puntensysteem kan je bij de CSCD sparen voor een certificaat, waarmee je later bij je sollicitatie kan laten zien dat je naast je studie extra interessante activiteiten hebt bijgewoond.

Kijk voor alle actuele informatie over de CSCD op de website http://www.capitaselecta-dgk.nl/ of de Facebook-pagina van de CSCD! Vragen of opmerkingen zijn welkom via de e-mail: Cscde903@uu.nl of voorzitter@voormensendier.nl.