Lidmaatschap

Lidmaatschap studenten
Voor €8,- per jaar ben je al lid van Hygieia, bovendien is het eerste jaar lidmaatschap gratis. Je kunt dan gratis of met een flinke korting deelnemen aan onze activiteiten en je wordt via onze maandelijkse digitale nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de verschillende activiteiten van Hygieia en de hieraan gerelateerde activiteiten.

Lid worden?
Leuk dat je lid wil worden van Studievereniging Hygieia! Lid worden kan op twee manieren:

  1. Online aanmelden via deze link of; 
  2. Download het onderstaande bestand en vul dit in. Het ingevulde formulier kan je sturen naar secretaris@voormensendier.nl. Je kan het formulier ook printen en op de volgende manieren retourneren: lever het ingevulde formulier in bij het postvak van Hygieia: dit is bij de portier van het Androclusgebouw op Yalelaan 1 in Utrecht of stuur het ingevulde formulier op naar: Studievereniging Hygieia Yalelaan 1 3584 CL Utrecht.

Contributie
Het contributiejaar van Hygieia loopt van 1 september t/m 31 augustus. De contributie wordt halverwege het contributiejaar via automatische incasso afgeschreven. Wanneer dit niet lukt, wordt een factuur per mail toegestuurd. Lidmaatschap kan alleen voor een heel jaar worden afgesloten, er kan dus niet halverwege het jaar worden opgezegd. Wanneer je een lidmaatschap voor het volgende contributiejaar op wilt zeggen, moet dit dus vóór 1 augustus worden gemeld.

Geen student (meer)?
Ook niet-studenten bieden wij de mogelijkheid om betrokken te zijn bij onze studievereniging. Kijk voor meer informatie hierover op onze pagina Vrienden van Hygieia.

Vragen?
Vragen over het lidmaatschap of contributie kunnen worden gemaild naar Lotte Nobel via secretaris@voormensendier.nl.