Vertrouwenscontactpersonen

Heyhey,

Ik ben Martin Végh (he/him), 24 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Boedapest, maar ik woon al sinds twaalf jaar in Nederland, in het mooie Delft en Utrecht. Ik zit momenteel in de wachttijd voor de master en ga in mei 2023 starten. Verder was ik in het collegejaar 2021-2022 bestuurslid van Studievereniging Hygieia, van het 23ste bestuur “Scylla”. Sinds mijn aftreden ben ik een van de vertrouwenscontactpersonen van Studievereniging Hygieia.

Mocht je een keer de behoefte hebben om iets in vertrouwen met iemand te delen of te bespreken, dan kun je altijd mij of de andere vertrouwenscontactpersoon, Milène, terecht. Gesprekken met een vertrouwenscontactpersoon worden in vol vertrouwen behandeld. Weet dat een gesprek geheel vrijblijvend is en dat er geen vervolgacties ondernomen worden, tenzij jij daar behoefte aan hebt. Hier hoef je je dus geen zorgen om te maken.

Je kan bij mij altijd terecht voor een luisterend oor, mocht het nou gaan om ongewenst gedrag, een praktische vraag of iets anders.

Je kan mij altijd bereiken door te mailen naar: vcp1.hygieia@gmail.com.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Milène de Kievit (she/her), 26 jaar, en ik mag samen met Martin Végh de rol vervullen van vertrouwenscontactpersonen van Studieverenging Hygieia.

Momenteel studeer ik nog, maar ik hoop mijn master One Health in 2023 af te ronden en af te studeren. In mijn vrije tijd zeil ik graag, lees ik een goed boek, spreek ik af met vrienden en ben ik veel buiten in de natuur te vinden.

Ik ben in het collegejaar 2020-2021 bestuurslid geweest van Hygieia en ik blijf mij in de rol van vertrouwenscontactpersoon graag inzetten voor de vereniging en haar leden.

Mocht jij dus een keer behoefte hebben aan een luisterend oor kun je altijd bij een van ons (mijzelf of Martin) terecht! Een gesprek is geheel vrijblijvend en altijd in vertrouwen. Mocht het nodig zijn om te handelen op een mogelijke klacht zal dat altijd in overleg met jou gaan en dit hangt dus af van jouw wensen en behoeften. Wij ondernemen niets zonder jouw toestemming.

Wij zijn er voor jou dus wees vooral niet bang om contact op te nemen. Of het nou gaat om ongepast of ongewenst gedrag, je een vraag hebt of gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor. Je mag mij natuurlijk altijd persoonlijk aanspreken als je mij tegenkomt, maar anders kan je mij bereiken door te mailen naar: vcp2.hygieia@gmail.com.