Activiteiten

Op donderdag 23 maart hebben we weer een gezellige mokkenpauze! Wij hebben weer nieuwe mokken die wel een kleurtje kunnen gebruiken. Lijkt jou het leuk om een van onze mokken te versieren of heb je toevallig nog een eigen mok die wel een beetje gepimpt kan worden? Kom dan naar deze superleuke pauze!

Datum: 23 maart 2023 
Tijd: 12:45-13:15
Locatie: Hygieia Hok
Prijs: gratis 

Op deze avond zal Ruth van der Leij komen vertellen over het welzijn en de gezondheid van asieldieren. Zij is pionier op het gebied van shelter medicine, een tak van de diergeneeskunde die steeds meer in opkomst is. Wil jij hier meer over weten, en ben je benieuwd naar de rol die dierenartsen spelen bij het gezond houden van asieldieren? Of heb jij in december een weekplanner besteld en wil je meer weten over het goede doel waar deze opbrengsten naartoe zijn gegaan? Kom dan vooral naar deze interessante lezing!  Meld je aan via deze link.

Datum: 23 maart 2023 
Tijd: start 17:30, inloop 17:15 
Locatie: C101 
Prijs: leden: gratis, niet-leden: 2 euro 
CS: 1 punt 

Op donderdag 30 maart houdt het bestuur van Hygieia weer hun maandelijkse activiteit! We gaan lekker borrelen in café Lijn 4 op de Twijnstraat in Utrecht. Aanmelden is niet nodig, loop vooral lekker binnen! Ook mensen buiten de studie Diergeneeskunde zijn van harte welkom. Wij zijn aanwezig vanaf 20:00 uur. Tot dan!

Datum: 30 maart 2023 
Tijd: vanaf 20:00
Locatie: Café Lijn 4 op de Twijnstraat in Utrecht
Prijs: consumpties op eigen kosten

Zie ook onze agenda rechtsonder deze pagina