Activiteiten

Standaardactiviteiten

Iedere woensdag is het tijd voor “Warme Wafel Woensdag” o.d.z. ‘Dit breekt zo lekker de week’. De Wafelcommissie bakt iedere woensdag de lekkerste wafels in ons hok, met ook iedere maand een nieuwe wafel van de maand.

In april hebben we natuurlijk weer een nieuwe wafel van de maand: de Bananensplitwafel! Op deze versgebakken wafel zitten stukjes banaan, een toefje slagroom en nogatinenootjes. Kan jij niet wachten om hem te proberen? Kom dan langs in een van de wafelpauzes: elke woensdag tussen 12:45-13:15 uur. Tot dan!

Normale wafel: €0,50
Wafel van de maand: €0,80
(Betaling via tikkie)

Iedere laatste donderdag van de maand is het tijd voor de “Hygieia Game Night”. Let op: in april kan de spelletjesavond helaas niet doorgaan in verband met de Buitenlandexcursie. Kom na je colleges gezellig mee-eten op het hok (schrijf je dan wel even hier in van tevoren) en daarna gezellig spelletjes met ons spelen! Wij hebben zelf spelletjes maar je mag natuurlijk ook een eigen spel meenemen. Kom je alleen om spelletjes te spelen (zonder eten)? Dan is aanmelden niet nodig en is het ook helemaal gratis voor zowel leden als niet-leden! De volgende editie zal plaatsvinden op woensdag 27 maart.

Datum: Elke laatste donderdag van de maand
Tijd: eten op het hok 17:30, spelletjes vanaf 19:00
Locatie: Hal tussen de collegezalen of C030
Prijs: €1,50 voor eten, spelletjes gratis

Extra activiteiten

Binnenkort organiseren wij een symposium over Dierentaal: een samenwerking tussen Nederlandse Taal en Cultuur en Diergeneeskunde! Communicatie tussen dieren is heel wat anders dan onze Nederlandse taal. Maar hoe ‘praten’ dieren dan? Deze gezellige en interessante avond wil je zeker niet missen! Schrijf je dus snel in via deze link!

3 enthousiaste sprekers komen elk 20 minuten over een andere diersoort spreken!

•             Sterre Leufkens over kattentaal
•             Marjo van Koppen over koeientaal
•             Johan Bolhuis over vogeltaal

Datum: 2 mei 2024
Tijd: 19:30 – 21:00 (inloop 19:15)
Locatie: Muntstraat 2a (Universiteitstheater)
Prijs: gratis
CS-punten: 1

Hoewel het nu nog ver weg lijkt is het alweer bijna zo ver: het jaarlijkse symposium van Hygieia. Dit jaar zullen we gaan focussen op de toekomst van de diergeneeskunde op het gebied van artificiële intelligentie. Hierbij zullen we dieper ingaan op de ontwikkelingen en de toepassingen van AI. Wil je dit niet missen? Zet dan alvast het symposium in je agenda op 22 mei 2024. Hopelijk tot dan!

Datum: 22 mei 2024

De BLE dit jaar zal gaan naar het mooie Zagreb gelegen in het prachtige Kroatië! We zullen op 20 april (na de herkansingen) vertrekken met het vliegtuig en komen op 25 april weer terug. De reis kost €450 en is inclusief vliegtickets, verblijf, een prachtige BLE trui, een bezoek aan de dierentuin en nog veel meer leuke en gezellige activiteiten!

Het belooft een geweldige en mega gezellige reis te worden! Aanmelden kan helaas niet meer.

Als je vragen hebt kan je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen of kan je een mailtje sturen naar ble.hygieia@gmail.com

Zie ook onze agenda aan de rechterkant van deze pagina