Vakkenlijst

Ontdek ons overzicht van vakken, tracks en summer schools op het gebied van One Health aan universiteiten in binnen- en buitenland! De vakken zijn met name gericht op Masterstudenten Diergeneeskunde, maar voor andere studies staan er ook genoeg mogelijkheden tussen.

Voor alle studenten met een interesse voor One Health hebben wij als Studievereniging Hygieia een overzicht van mogelijke vakken, tracks en summer schools opgesteld. Hierdoor is het voor geïnteresseerden mogelijk om alle opties in een oogopslag te kunnen bekijken. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd op gebied van onderwerpen en locaties, zo is er voor ieder wat wils!

We hebben de lijst zo veel mogelijk beperkt tot universiteiten waarmee de faculteit Diergeneeskunde een overeenkomst heeft, dit moet vakken volgen en hiervoor studiepunten ontvangen makkelijker maken. Wil je een van deze profilering cursussen volgen, neem dan contact op met de co├Ârdinator Profilering (via: profilering.ma.dgk@uu.nl) om te kijken of deze cursus aan de eisen voldoet. Stuur in je e-mail (een link naar) de cursusbeschrijving mee.

Heb je vragen over de lijst of zijn er nog onduidelijkheden, mail dan gerust naar assessor@voormensendier.nl.