Vakken aan andere universiteiten in Nederland

Wageningen University & Research

Decision making in Global One Health

De cursus Decision making in One Health richt zich met name op de sociaal-economische aspecten van het besluitvormingsproces op het gebied van Global One Health. De gezondheid van mens, dier en milieu zal in beschouwing worden genomen en het effect van preventie- en mitigatiestrategie├źn zal worden besproken. De kennis over systeembenadering zal worden toegepast op One Health-vraagstukken om de studenten te laten ontwikkelen in de rol als Global One Health-specialist.

Introduction to Epidemiology and Public Health

Deze cursus richt zich op de concepten, maatregelen en onderzoeksontwerpen die worden gebruikt in de epidemiologie en de volksgezondheid. Aan de hand van lezingen en e-learningmodules wordt er kennis opgedaan over fundamentele epidemiologische onderzoeksontwerpen en volksgezondheidsmaatregelen.

Sustainability Assessment of Animal Systems

Deze cursus geeft een overzicht van verschillende methoden die kunnen worden gebruikt om dierlijke productiesystemen wereldwijd te beoordelen, met speciale aandacht voor het effect op het milieu, de impact op het levensonderhoud van mensen en de impact op dierenwelzijn.

Deze lijst zal de komende periode aangevuld worden met meer vakken, dus houd deze pagina vooral in de gaten!