Aankondiging lezing dierenpolitie en forensische diergeneeskunde

Donderdagavond 23 januari organiseert de dierwelzijncommissie van Hygieia een lezing over de dierenpolitie en het vak forensisch diergeneeskunde. Voor deze avond zijn er twee sprekers uitgenodigd. Alleerst zal Anouk Duijnker, coördinator van de Dierenpolitie eenheid Noord-Holland, vertellen wat het werk van de dierenpolitie inhoudt en hoe het georganiseerd is. Aan de hand van casuïstieken zal zij proberen het publiek mee te trekken in deze wereld. Hierna zal Nienke Endenburg, GZ psycholoog, een beeld geven van wat het vak Forensische Diergeneeskunde inhoudt en duidelijk maken wat je als dierenarts kunt doen wanneer je in aanraking komt met dierenmishandeling.

Gezien het feit dat er diverse casuïstieken uit de praktijk behandeld zullen gaan worden, verwachten we dat het een hele leuke en interactieve avond zal worden met als uiteindelijk doel dat we met dit onderwerp in de (toekomstige) praktijk uit de voeten kunnen.

Datum: donderdag 23 januari
Tijd: 18.45 uur inloop, 19.00 uur aanvang
CS: 1 punt (G&W)
Plaats: Androclusgebouw (Yalelaan 1 te Utrecht) Hoorcollegezaal C102
Kosten: 2 euro niet-leden, leden gratis

Er hoeft niet ingeschreven te worden op een inschrijflijst, echter een aanmelding via het facebook evenement zou prettig zijn i.v.m. indicatie aantal mensen dat komt. De schatting is dat de avond zal eindigen rond 21.30 uur.

Wij hopen op een grote opkomst!