Weekplannersactie 2023

Veel gezelschapsdieren zitten een gedeelte van hun leven in een asiel. Dit is voor die dieren vaak een stressvolle ervaring door de vele onbekende geuren, geluiden en andere dieren.  Door de stress zijn dieren in het asiel gevoeliger voor infecties. Shelter Medicine zorgt voor meer kennis over het houden van gezelschapsdieren in een asiel. Hierdoor kunnen veterinaire instrumenten effectiever worden ingezet, zodat gezelschapsdieren gezond blijven en sneller herplaatst kunnen worden. Het project ‘een asieldier heeft ook recht op goede zorg’ van Vrienden Diergeneeskunde steunt Shelter Medicine zodat het zich kan blijven bezighouden met het onderzoek naar het houden van dieren in een asiel 

Wil jij dit mooie project van Vrienden Diergeneeskunde steunen? Bestel dan deze leuke planner voor maar €10,- met foto’s van je eigen huisdieren! Alle opbrengsten gaan volledig naar het goede doel! 

Klik hier om te bestellen!

Bestellen is mogelijkheid t/m 11 december en foto’s sturen kan t/m 1 december. Foto’s kunnen worden ingestuurd via het bestelformulier, een mailtje te sturen naar activiteiten.hygieia@gmail.com of mogen worden gestuurd naar 06 36541239. De planners zijn voor kerst op te halen bij het Hygieia hok of kunnen worden verzonden.