Informatie

Studievereniging Hygieia verwelkomt niet-studenten graag als Vriend van Hygieia. De nadruk ligt bij Studievereniging Hygieia op studenten, omdat zij hen ziet als professionals van de toekomst. Het vroegere professioneel lidmaatschap past daarom niet meer bij haar visie. Graag houdt Studievereniging Hygieia professionals wel heel betrokken! Vandaar dat het ontwerp Vrienden van Hygieia in het leven is geroepen.

Als Vriend van Hygieia steunt u de vereniging door middel van een donatie van minimaal €50,- per jaar en daarnaast heeft u de voordelen van een lidmaatschap. Dit houdt in dat u de nieuwsbrief ontvangt en korting krijgt op activiteiten van Studievereniging  Hygieia. Daarnaast zal ook uw naam en eventueel het bedrijf waarvoor u werkt, hier op de site komen te staan.

Stuur voor meer informatie of aanmelden een mailtje naar PR@voormensendier.nl!

16 reacties op “Informatie

  1. Je hebt geweldig werk verricht met dit artikel. Het is heel precies en zeer kwalitatief. Het is je zelfs gelukt om het leesbaar en gemakkelijk leesbaar te maken. Je hebt echt schrijftalent. Hartelijk bedankt.

  2. Ik waardeer alles wat je aan mijn kennisbank hebt toegevoegd. Ik bewonder de tijd en moeite die je in je blog steekt en de gedetailleerde informatie die je aanbiedt.

  3. Really I enjoy your site with effective and useful information. It is included very nice post with a lot of our resources.thanks for share. i enjoy this post.

  4. Dit is echt een geweldige lezing voor mij. Ik heb er een bladwijzer voor gemaakt en ik kijk er naar uit om nieuwe artikelen te lezen. Ga zo door!.

  5. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here! keep up the good work… SMS gateway

  6. Hallo daar. Ik heb je blog gevonden met msn. Dit is een heel goed geschreven artikel. Ik zal er zeker een bladwijzer voor maken en terugkomen om meer van uw nuttige informatie te lezen. Bedankt voor de post. Ik kom zeker terug.

  7. Dit is mijn eerste bezoek aan uw blog en ik ben erg geïnteresseerd in de artikelen die u serveert. Zorg voor voldoende kennis voor mij. Bedankt voor het delen van nuttige informatie en vergeet niet om nuttige informatie te blijven delen: apttus cpq training

  8. Je maakt hier zoveel geweldige punten dat ik je artikel een paar keer heb gelezen. Uw mening is grotendeels in overeenstemming met de mijne. Dit is geweldige inhoud voor uw lezers. klitteband

  9. Bedankt voor het delen van deze informatie. Ik vind je blogpost erg leuk. Je hebt echt een informatieve en interessante blogpost met mensen gedeeld ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.