Informatie

Studievereniging Hygieia verwelkomt niet-studenten graag als Vriend van Hygieia. De nadruk ligt bij Studievereniging Hygieia op studenten, omdat zij hen ziet als professionals van de toekomst. Het vroegere professioneel lidmaatschap past daarom niet meer bij haar visie. Graag houdt Studievereniging Hygieia professionals wel heel betrokken! Vandaar dat het ontwerp Vrienden van Hygieia in het leven is geroepen.

Als Vriend van Hygieia steunt u de vereniging door middel van een donatie van minimaal €50,- per jaar en daarnaast heeft u de voordelen van een lidmaatschap. Dit houdt in dat u de nieuwsbrief ontvangt en korting krijgt op activiteiten van Studievereniging  Hygieia. Daarnaast zal ook uw naam en eventueel het bedrijf waarvoor u werkt, hier op de site komen te staan.

Stuur voor meer informatie of aanmelden een mailtje naar PR@voormensendier.nl!

5 reacties op “Informatie

  1. Hallo daar. Ik heb je blog gevonden met msn. Dit is een heel goed geschreven artikel. Ik zal er zeker een bladwijzer voor maken en terugkomen om meer van uw nuttige informatie te lezen. Bedankt voor de post. Ik kom zeker terug.

  2. Dit is mijn eerste bezoek aan uw blog en ik ben erg geïnteresseerd in de artikelen die u serveert. Zorg voor voldoende kennis voor mij. Bedankt voor het delen van nuttige informatie en vergeet niet om nuttige informatie te blijven delen: apttus cpq training

  3. Je maakt hier zoveel geweldige punten dat ik je artikel een paar keer heb gelezen. Uw mening is grotendeels in overeenstemming met de mijne. Dit is geweldige inhoud voor uw lezers. klitteband

  4. Bedankt voor het delen van deze informatie. Ik vind je blogpost erg leuk. Je hebt echt een informatieve en interessante blogpost met mensen gedeeld ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.