Onze partners

Onze platinum partner
VvAA
 opereert al meer dan 92 jaar als ledenorganisatie en dienstverlener in het hart van de gezondheidszorg. Voor elke beroepsgroep, zelfstandig of in dienstverband, van student tot gepensioneerd. VvAA is er voor u en ruim 123.000 andere medici, paramedici, (para)medische studenten en zorginstellingen. Klik hier voor meer informatie over VvAA.

Onze gouden partner
Robbe Manto
Als een kind in een snoepwinkel; zo voelt menig vrouw zich bij het betreden van Robbe Manto. De sfeervolle winkel van Rob Schepers, in het gezellige centrum van Maarssen, ademt rust, vrouwelijkheid en mode. Van heinde en verre komen dames naar Robbe Manto voor een mooie outfit én voor het deskundige advies van de eigenaar. Zijn geheim? “Het gaat erom dat je naar de vrouwen kíjkt.”

Onze zilveren partners
ESCCAP (European Scientific Counsel Companion Animal Parasites) is een onafhankelijke, non-profit organisatie die richtlijnen ontwikkeld op het gebied van parasieten.
Deze zijn gebaseerd op actuele wetenschappelijke informatie en bedoeld om een goede praktijkvoering te stimuleren voor de behandeling en preventie van parasieten bij gezelschapsdieren.
Hierdoor kan het ziekterisico en de overdracht van parasieten naar dieren en mensen geminimaliseerd worden.
ESCCAP streeft naar een Europa waar parasieten niet langer een probleem vormen voor de gezondheid en het welzijn van huisdieren en mensen.
Voor meer informatie klik hier.

VetEffecT implementeert en ontwikkelt projecten op gebied van plattelandsontwikkeling en duurzame dierlijke productie (inclusief visserij en aquacultuur) in relatie met diergeneeskunde en voedsel. Haar focus ligt in het verbeteren van processen: van waardeketens, van overheidsdiensten op het gebied van diergezondheid en landbouw, dierziekte controle, laboratorium netwerken, en het versterken van landbouw in ontwikkelende economieën. Hierbij nemen wij de internationale regelgeving in acht op gebied van dierziekten en dierwelzijn (OIE), plantenziekten (IPPC)  en voedselveiligheid (Codex Alimentarius) in lijn met de internationale handelsverdragen (WTO-SPS, EU).
Kijk voor meer informatie op www.veteffect.eu/nl/home 

De Eijkman Stichting
Professor Eijkman was een Nobelprijswinnaar die onder andere vitaminen heeft ontdekt. Naar zijn naam is de Eijkman stichting opgericht. De Eijkman stichting houdt zich bezig met het bevorderen van hygiëne in woon-, werk- en leefomgeving. Ook worden daarnaast trainingen in laboratiumdiagnostiek en onderwijs op het gebied van kwaliteitszorg, reinigen en  desinfectie, persoonlijke hygiëne en ongediertebestrijding gegeven.

Onze bronzen partner
ABN AMRO
Ben jij een medische student in de regio Utrecht? En heb je nog geen medisch studentenpakket bij ABN AMRO? Open nu online het gratis medisch studentenpakket en ontvang een gratis Littman Stethoscoop twv 80,- of een bol.com bon twv 50,-! Ook kunnen we je misschien verder helpen met een hypotheek! En wellicht na je studie begeleiden bij een inkoop in een maatschap, startend als waarnemer of als specialist in loondienst. Graag komen we met je in contact en vertellen we je alle mogelijkheden. Neem contact met ons op via mvb.utrechtgooi@.nl.abnamro.com

Voor informatie over de mogelijkheden op het gebied van partnerschap kan contact worden opgenomen met Marende de Gier via PR@voormensendier.nl.